Aquest bloc no preten sentar càtedra en cap concepte, només vull anar experssant la meva manera de veure les diverses representacions gràfiques, pròpies i alienes. Bàsicament em centraré en la fotografia ja que és del que puc defensar-me millor però hi aniran sortint altres tipus d'opinions (pintura, disseny, còmic...).

M'agradaria molt poder crear discussions constructives ja que, com a no professional de cap tema, puc treure molt de profit de les opinions dels demés (encara que pensin que no en saben prou com per a opinar, excusa que no serveix ja que jo tampoc hi entenc).



_________________________________________________



Este blog no pretende sentar cátedra en ningún concepto, sólo quiero ir expresando mi manera de ver las diversas representaciones gráficas, propias y ajenas. Básicamente me centraré en la fotografía ya que es lo que puedo defenderme mejor pero irán saliendo otros tipos de opiniones (pintura, diseño, cómic ...).

Me gustaría mucho poder crear discusiones constructivas ya que, como no profesional de ningún tema, puedo sacar mucho provecho de las opiniones de los demás (aunque piensen que no saben lo suficiente como para opinar, excusa que no sirve ya que yo tampoco entiendo).


dimecres, 26 de gener del 2011

Paris 2008


La meva filla i la seva amiga Alba. Sense veure's res clar, pretenc explicar-ho tot
_______________________________________________________

Mi hija y su amiga Alba. Sin verse nada claro, pretendo explicarlo todo

Una farmàcia de les Rambles



Ara començo a introduir-me en la fotografia nocturna. Aquesta és una de les que vaig estar fent per les Rambles el desembre de 2010. Per a que em quedés la llum mínimament equilibrada vaig fer tres exposicions diferentes (-2,0+2) i hi vaig aplicar la tècnica de l'HDR

________________________________________________________

Ahora empiezo a introducirme en la fotografía nocturna. Esta es una de las que estuve haciendo por las Ramblas en diciembre de 2010. Para que me quedara la luz mínimamente equilibrada hice tres exposiciones diferentes (-2,0 +2) y apliqué la técnica del HDR

Una de romans


Aquesta la vaig fer a Roma el 2010. Pretén ser el contrast de la vella Roma i l'antiga.... ja que el vestit del policia em recorda als urbans de quan jo tenia 3 o 4 anys.
________________________________________________________

Esta la hice en Roma en 2010. Pretende ser el contraste de la vieja Roma y la antigua .... ya que el traje del policía me recuerda a los urbanos de cuando yo tenis 3 o 4 años.

Suïssa 2007


Aquesta la vaig fer a Suïssa el 2007, concretament a Sion (crec que és un dels reductes Léfevristes). Els vaig veure venir de lluny i, per a que no quedés massa descarat, vaig posar la meva dona i la meva filla i vaig esperar a que pasessin pel costat. Aleshores vaig fer la foto i la vaig tallar quedant només el que m'interessava (per la foto, s'entén).

________________________________________________________


Esta la hice en Suiza en 2007, concretamente en Sion (creo que es uno de los reductos Léfevristas). Los vi venir de lejos y, para que no quedara demasiado descarado, puse mi mujer y mi hija y esperé a que pasaran por el lado. Entonces hice la foto y la corté quedando sólo lo que me interesaba (para la foto, se entiende).

Fiestas del Pilar 2005


Aquesta foto és una de les meves preferides. La vaig fer a Zaragoza l'any 2005 durant les festes del Pilar. La veritat és que no soc partidari de penjar fotos de menors però és que aquesta em supera. Aquesta nena esclafada al vidre com demanant ajuda per sortir del seu avorriment és molt expressiva.

________________________________________________________


Esta foto es una de mis preferidas. La hice en Zaragoza el año 2005 durante las fiestas del Pilar. La verdad es que no soy partidario de colgar fotos de menores pero es que esta me supera. Esta niña aplastada en el cristal como pidiendo ayuda para salir de su aburrimiento es muy expresiva.